Punk’n’roll-ylpeys Relentless pukkaa albumi- ja kiertueuutisia – uusi ultimaattinen punkrock-anthem tänään ulkona!

Relentless_promo1.jpeg
Viime vuonna kymmenvuotisjuhliaan raivokkaasti punkrollannut Relentless on valmistellut samalla salaa uutta albumiaan, joka julkaistaan 17. maaliskuuta! Tänään maailmalle putkautettu Without Surrender -single on esimakua tulevasta, ja samalla bändi paljastaa kattavan kevätkiertueensa ensimmäiset päivät.

”Without Surrender on ultimaattinen punkrock-anthem! Se on nostalgian maustama voimalaulu, jonka avulla voi tehdä mitä vaan! Tää biisi on parhaimmillaan kuumana kesäpäivänä, kaikki ystävät ympärillä. Nyrkki ilmaan ja palkeista ulos: Without surrender!”, Janne Tanskanen julistaa.

”Oman järjen käyttö ja omalla päällä ajatteleminen on aina ollut mulle se punk. Se siinä kiinnosti alun pitäen ja se on ohjannut koko elämän läpi. Nuorena, vihaisena, ”kapinallisena” helposti vetää yksioikoisia johtopäätöksiä ja mielipiteitä. Sitä helposti tarttuu tiettyihin sloganeihin ja ideologioihin, niitä sen pitemmälle miettimättä. Jälkikäteen saattaa huomata, että ei kaikki ihan näin mustavalkoista olekaan. Asioilla on kääntöpuolensa ja niitten puolien väliin mahtuu vielä rajaton määrä erilaisia mahdollisuuksia. Eikä se siltikään tarkota, että olisit luovuttanut! Hommat voi tehdä monella tapaa ja on niin monta tapaa pitää lippua korkealla ja työntää kapulaa rattaaseen. Ajat muuttuu ja on ihan hyvä muuttuu niitten mukana”, hän jatkaa uuden biisin teeman valottamista.

Tulevan studioalbumin tuotannossa on ollut mukana myös No Shame -yhtyeen Sampsa Sarparanta, jolle Tanskanen antaa jo tässä vaiheessa ison hatunnoston ideoista ja inspiraatiosta. Samalla kyse on ensimmäinen kerta, kun Relentless on uskaltautunut päästämään ulkopuolisia korvia mukaan biisinkirjoitustyöhön ja sovittamiseen.

”Tälläiseen lopputulokseen levyn kanssa me ei oltas yksinään ikinä uskallettu. Sampsa kannusti koko ajan rohkeampiin valintoihin ja repi muutenkin paletin palasiksi, joka kerta kun luultiin, että se alkaa olla läjässä.”

Kuuntele Without Surrender nyt Spotifystä: https://open.spotify.com/album/55GnijU168PPTebMEnpxfW

 

Kattava kevätkiertue alkaa hahmottua, ja tähän mennessä bookatut päivät näyttävät seuraavilta:

Pe 24.3. Joensuu, Ravintola La Barre

La 25.3. Lappeenranta, Lucky Monkeys

La 1.4. Helsinki, Lepakkomies

Pe 7.4. Oulu, Hevimesta

La 8.4. Seinäjoki, Bar 15

To 13.4. Kajaani, Rock House Kulma

Pe 14.4. Kuusamo, Veijo

La 15.4. Rovaniemi, Paha Kurki Rockhouse

La 20.5. Iisalmi, Graceville – Graceville Cruising and Car & Bike Show
Mediatiedote

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: