Block Buster kotimaisemissaan myös uuden tuotannon kera

Kuopion hardrockylpeys Block Buster heitti varsin tiukan keikan kotiareenallaan Henry’s Pubissa. Somebody to Shock Me potkaisi setin intensiivisesti liikkeelle ja sitä seuranneet Ain’t on the Chain ja Back from the Shadows pitivät laadukasta tasoa yllä. Seuraavaksi tarjolla oli pari ensiesityksensä keikalla saanutta biisiä. Out in the City ja Walking Like a Dog nojasivat tyylillisesti osittain Block Busterin vanhaan perustaan, mutta uutukaisilla oli lisäksi tarjottavanaan kaivattavaa tuoretta koukukkuutta.
Vanhempaa jytäpalaa to Hell and Back seurasi setin kolmas uusi poiminta; Flammable. Losing Gravity edustaa Block Busterin asteikolla lähes balladiosastoa ja kyseinen tähän saakka harvoin keikkasetissä soitettu pala oli mainiota kuulla. Coverosastoa tarjosivat Lenny Kravitzin Are You Gonna Go My Way ja tällä kertaa lähes täydessä mitassaan kuultu The Jimi Hendrix Experiencen Voodoo Chile (Slight Returnin) versio. Varsinaisen setin päätti Block Busterin tähänastisen tuotannon kiistattomia ässiä edustava Bullet Proof ja samaan sarjaan kuuluva Sweet Mary Jane käynnisti encoreosuuden.
Rockin riemua täydeltä laidalta ladanneessa Led Zeppelinin Communication Breakdownin näkemyksessä lavalle saapui myös lämmitelyesiintyjän pestinsä ammattimaisesti hoitanut Blue-Eyed Sons- yhtye. Päätösnumeroksi säästettiin Block Busterin tuotannon rankimman tuotannon ytimeen lukeutuva Caugh in the Crossfire. Block Busterin kappalemateriaali on vahvaa ja soittotaidon lisäksi  Metsäpellon veljeksillä, Aarnilla (kitara/laulu) ja Jaakolla (rummut), Elias Salolla (kitara) ja Joonas Arppella (basso)  on hallussaan lavaesiintyminen. Yhtyeen ensi vuoden alkupuolella julkaistavaksi kaavaillulta esikoisalbumilta on lupa odottaa paljon.
Block Buster Henry’s Pubissa 15. syyskuuta 2018.
Rokki-Pete

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: