Dan McAfferty ystävineen Karjurockiin

Mediatiedote 24.5.2017
Huippunimet esiintymään keskelle peltoa – Karjurock koittaa 13.-15. heinäkuuta

Nopperlassa muun muassa The Animals and Friends, Lauri Tähkä, Jari Sillanpää, Arttu Lindeman, Vesala sekä Nikke Ankara.

11. kertaa järjestettävä Karjurock on poikkeuksellinen festivaali koko Suomessa ja jopa maailmalla: ”Keskellä ei mitään” järjestettävä tapahtuma keräsi viime vuonna ennätysyleisönsä noin 15 000 kävijää kolmen päivän aikana maaseudulle Nopperlan kylään 20 kilometrin päähän Uudenkaupungin keskustasta. Tarjolla on huippuesiintyjien lisäksi unohtumattomia elämyksiä, kuten opastettuja kierroksia, joissa mahdollisuus nähdä muun muasa aitoja Preerian Biisoneja ja Highland-sonneja.

Tänä kesänä festivaali järjestetään 13.–15.7.2017 Suomen laajimmalla kattauksella eri genrejen edustajia. Päälavan valtaa muun muasssa legendaarinen The Animals and Friends, jonka kokoonpanossa on harvinainen mahdollisuus nähdä alkuperäisen 60-luvun The Animalsin jäsenet yhdessä rock-jättiläisen, Nazarethin, alkuperäisen laulajan Dan McAffertyn kanssa. Tiedossa on siis takuuvarmoja klassikoita ”House Of the Rising Sunista” aina ”Please Don´t Let Me Be Misunderstoodiin” ja ”Love Hurtsiin”.

Muihin tämän vuoden nimekkäisiin esiintyjiin lukeutuvat Lauri Tähkä, Antti Tuisku, Michael Monroe, Vain Elämää -sarjasta tutut Nikke Ankara ja Laura Voutilainen, Vesala, Ellinoora, Sonata Arctica, The 69 Eyes, Santa Cruz ja Finnhittien Kuninkaat.

Karjurock haluaa osaltaan olla juhlistamassa myös satavuotiasta Suomea, ja tämä näkyy ohjelmistossa, kun Varusmiessoittokunnan Showband soittaa yhden tämän kesän ainoista festivaalikoikoistaan Karjurockissa. Lisäksi Karjurockin historian ensimmäinen esiintyjä Karjalan Kannas voidaan lukea tähän ohjelmistoon.

Torstain perhepäivä on vakiinnuttanut paikkansa Karjurockin ohjelmistossa. Tänä vuonna ohjelmistossa on teinien superidoleita Suomen huipulta, kun Benjamin Peltonen ja Arttu Lindeman hyppää stagelle. Perhepäivän ilta huipentuu Jari Sillanpään konserttiin, jossa Siltsusta pääsee nauttimaan rauhallisemmissa tunnelmissa.
Lisäksi perheen pienimmille on tiedossa omaa ohjelmaa, kuten kotieläinpuisto, tivoli sekä vielä julkaisematon esiintyjä.

Karjurockin festarivieraat ovat vuosien saatossa tottuneet siihen, että alue kehittyy jatkuvasti mitä yllättävimmillä asioilla. Kesän festivaaleilla toisena uutuutena tulee olemaan lammen rantaan rakennettava rantalava, jossa DJ:t tanssittavat juhlakansaa.

Ruuan teemana fine dining

Kivikylä VIP on vuosien saatossa muodostunut legendaariseksi kohtaamispaikaksi, jossa intiimi ympäristö luonnon keskellä on tarjonnut huikeita elämyksiä ja makunautintoja, muun muassa oman tilan haudutettua Highlandia.

Huippu-uutuutena Karjurockiin rakentuu SUPER VIP-LOUNGES päälavan välittömään läheisyyteen. Maalaisromantiikkaa ei tule puuttumaan, kun vanhan navetan katveessa nautitaan perjantaina italialainen menu ja lauantaina Suomi100v-menu VIP-emäntien hoitaessa tarjoilun.

Festivaalialueella vuosittain vaihtuva ruokateema keskittyy tänä vuonna fine dining -ruokaan unohtamatta perinteisiä Karjurockin herkkuja.

Leirielämää biisonien vieressä

Karjurockin leirintäalue KarjuCamp palvelee festarivieraita koko festivaalin ajan. Alueelta löytyy niin saunat kuin suihkut sekä kioski/kauppa, joka palvelee vuorokauden ympäri. Lisäksi rakenteilla on Navettahotelli, mistä voi varata oman sänkypaikan yhteismajoituksesta lisäpalveluineen. Leirinnän ja Navettahotellin paikat ovat varattavissa tapahtuman www-sivujen kautta www.karjurock.fi.

Festaribussit kuljettavat festarivieraita Turun, Ukin ja Rauman suunnista perinteiseen tapaan. Aikataulut ja varaukset: http://www.karjurock.fi/kuljetukset.

Karjurock 2017 varmistuneet esiintyjät ovat:

Torstai: Benjamin Peltonen, Arttu Lindeman, Jari Sillanpää (konsertti)
Perjantai: The Animals and Friends, Lauri Tähkä, Sonata Arctica, Michael Monroe, Laura Voutilainen
Lauantai: Nikke Ankara, Antti Tuisku, Vesala, The 69 Eyes, Santa Cruz, Ellinoora, Varusmiessoittokunnan Showband, Finnhittien Kuninkaat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: