Timo Kämäräisen alter ego Ihana Leijona ja seitsemän ja puolen minuutin sävelteos

Timo Kämäräisen alter ego Ihana Leijona julkaisi seitsemän ja puolen minuutin sävelteoksen

Ohjaaja Jenni Tuli kuvitti upean tarinan muutoksesta ja rakkaudesta

Timo Kämäräisen johtama Ihana Leijona vietti eilen hulvattoman illan Helsingissä Elmun Baarissa juhlistaen tänään virallisesti julkaistavaa Tahtoisi en -singleä ja -videota. Tänään Soundin perjantaibiisinäkin (http://www.soundi.fi/jutut/perjantaibiisi-ihana-leijona-tahtoisi-en/) kuultava single on Ihanan Leijonan tulevan debyyttialbumin aloitusraita, jossa uidaan suhteellisen syvissä vesissä.

”Kappale kuvaa hyvin kokonaisuuden tunnelmaa. Aika paljon käsitellään muutosta, siihen liittyviä mahdollisuuksia, myös pelkoja. Väitän, etten yleensä ole muutoksia pelkäävä, mutta tässä elämänvaiheessa tätä teemaa tuli käsiteltyä. Yllätti itsenikin”, Timo Kämäräinen kertoo.

Myös kansainvälistä uraa ohjaajana ja käsikirjoittajana tekevän Jenni Tulen tekemässä Tahtoisi en -videossa on päästy kiinni biisin ytimeen, ja kauniit kuvat vievät katsojan aina parisuhdetotuuksista avaruuteen saakka.

”Jenni Tuli ymmärsi nopeasti biisin ytimen tehden siitä hienon oman näkemyksensä. Hän sai mukaan fantastisen työryhmän, ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen”, Kämäräinen toteaa.

Paitsi kitaristina, myös multi-instrumentalistina kunnostautunut Kämäräinen on soittanut Tahtoisi en -biisin kaikki soittimet itse, mutta livenä bändi soi viisimiehisenä: mukana ovat stilikkaa soittava Olli Haavisto, koskettimissa on Risto Ylihärsilä, rummuissa Olli Krogerus ja bassossa Jaakko Kämäräinen. Keikat ja uutiset päivittyvät osoitteeseen: http://www.facebook.com/ihanaleijona

 

Katso upea Tahtoisi en: https://youtu.be/sl8xtBV88X4

Kuuntele Spotifyssä: https://open.spotify.com/track/5bGLKcdUqeJtGbqI3eEWSa

 

http://www.facebook.com/ihanaleijona

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: