Uhkea Boycott-rockpala Partners In Crime julkaistaan huomenna

Boycott julkaisee huomenna perjantaina 28.4. maukkaan rock-räyhäpalan Partners In Crime, jossa kiteytyy Tommi Läntisen ja viime vuonna edesmenneen Hombre Lampisen tarina.

”Me ollaan riidelty, halattu ja tehty kovaa musiikkia, biisejä ja keikkoja. Siitä kaikesta huolimatta olimme aina ystäviä”, Tommi toteaa.

Tommi Läntinen toteaa kaiken hyvän musiikin tulevan eletystä elämästä ja aidoista asioista. Tarinan merkitystä ei voi väheksyä missään musiikin lajissa.

”Rock elää, Boycott elää, ja tämä on nyt yksi tarina. Sydän, rakkaus ja musa edellä”, hän lisää.

Boycott kuvasi Partners In Crime -musiikkivideotaan hikisissä ja mitä mainioimmissa tunnelmissa aikaisemmin tällä viikolla Klaukkalassa Sound Groupissa, ja MTV3:n netissä päästään nyt kurkistamaan myös kuvauksiin: http://www.mtv.fi/viihde/musiikki/artikkeli/tommi-lantinen-boycottin-uuden-singlen-taustoista-olemme-potkineet-ja-lyoneet-toisiamme-mutta-olemme-silti-ystavia/6406648.

Bändi julkaisi jo aikaisemmin tänä keväänä paluusinglensä Still I Rise.

”Se oli hyvä aloitus, ja tulevien sinkkujen myötä meininki laajenee ja levenee. Tulossa on monenlaista musaa stadionmeiningillä”, Läntinen lupaa.

Boycottin uusi albumi julkaistaan syksyllä 2017, ja bändi aloittaa kesän keikkansa 27.5. Salon Vuohensaarirocista, ja kaikki päivät listautuvat osoitteeseen: http://www.facebook.com/boycottbandofficial.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: