Laurence Jones ja Ben Granfelt yhteiskeikalla DIGGARIKLUBILLA 26.3.

Viime kesänä Puistobluesin pääkonsertin yleisön valloittanut 23-vuotias brittitähti Laurence Jones ja pitkän linjan kitarasankari Ben Granfelt nähdään yhteiskeikalla Puistobluesin Diggariklubilla ravintola Blackpoolissa maaliskuun 26. päivä. Luvassa vähintään puolitoistatuntinen bluesrock-hurmos, jollaista harvoin pääsee kokemaan!
Laurence Jones (UK)

Laurence Jones oli viime vuoden Puistobluesin päälavan suuri yllättäjä artisti ja hän teki vuonna 2015 yli 200 keikkaa ympäri Eurooppaa. Hän on jo tunnettu energisenä esiintyjänä ja loistavana kitaristina.

”I am really excited to be doing my first major tour of Finland in March. My first appearance was at Puistoblues in 2015 where I was lucky enough to share the stage with Robert Cray. The band and I had such a great time in Finland that we have made it a priority to tour here this year. This time I will get to share the stage and jam with Finland’s own star Mr Ben Granfelt. I’m looking forward to playing 4 great venues and we are going to give it our all with our Blues/Rock Trio.”

2014 ja 2015 ”Young talent of the year” UK
2015 “Best European Guitarist” European Blues Awards
Ben Granfelt (FIN)

Ben Granfelt tuskin kaipaa sen kummempia esittelyjä, Gringos Locos, Guitar Slingers, Leningrad Cowboys, Wishbone Ash, Los Bastardos Finlandeses, puhumattakaan omasta solo urastaan, 13 omaa levy julkaisua takana ja lisää tulossa!

“Ollaan juteltu kitaroista ja vahvistimista FB:n kautta jo kauan ja kun viimeinkin tapasin Laurencen Englannissa viime vuonna kysyin jos tällainen vaihtokauppa kiinnostaa – tuu sä tännä niin mä tuun sinne? Ja me tultiin niin hyvin toimeen että näin nyt tehdään… LJ:n energia lavalla on uskomaton ja tulee hiki nyt jo :-)”
Laurence Jones Band & Ben Granfelt
Lauantaina 26.3. Blackpool Järvenpää

Liput 15€ + eteispalvelumaksu
Ennakkoliput myy Tiketti ja Blackpool (Blackpoolista liput ilman toimituskuluja)
Ikäraja: K18

Ben Granfelt esiintyy ensin Laurence Jonesin basistin Roger Innissin ja rumpalin Phil Wilsonin kanssa n. 45 min. Sen jälkeen Laurence Jones Band n. 60 min. + yhteinen encore.
Lue lisää Puistobluesin blogista.

https://www.facebook.com/events/1704715983074379/
https://www.facebook.com/diggari.klubi?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/69105210047/?fref=ts

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: