DOCTOR’S ORDER JA JOHNNY SPENCE & DOCTOR’S ORDER LOPETTAVAT KEIKKAILUN!

Suomalainen rock’n’roll-rhythm & blues-orkesteri Doctor’s Order lopettaa toimintansa. Vuodesta 1998 saakka keikkaillut yhtye on 18:n vuoden tehokkaan ja aktiivisen toiminnan jälkeen päättänyt jättää keikka-areenat vuonna 2016.
”Kilometrit tulivat täyteen, niitä on takana noin 120 000, keikkoja on tehty viitisensataa. Autossa on istuttu, on roudattu, ja hotelli-elämä on tullut tutuksi”, toteaa kitaristi Arto ”Grande-Archie Hämäläinen, ja summaa; ”levyjä on tehty melkoinen määrä, triona kuusi studioalbumia ja muutama live, Pirates-laulaja Johnny Spencen kanssa kolme ja yksi Pirates-kitaristi Mick Greenin kanssa. Paljon hienoa on näihin 18:n vuoteen mahtunut, mutta nyt on aika vetäytyä. Tähän on hyvä lopettaa.”
”Suomea on kierretty ristiin rastiin, juhlavia keikkoja on ollut runsain määrin sekä pienissä pubeissa ja klubeissa että isommissa tapahtumissa”, muistelee rumpali Kimmo ”Mighty Man” Oikarinen, ja jatkaa, ”kohokohdista tulee erityisesti mieleen, kun muutama vuosi sitten soitettiin Johnny Spencen kanssa Unkarissa isoilla bluesfestivaaleilla pääkonsertissa tuhansille ihmisille, yleisö oli innoissaan, oli mahtava meininki ja tunnelma. Viime vuoden heinäkuussa keikka Lontoon maineikkaalla Half Moon-klubilla Johnnyn kanssa oli myös ikimuistoinen.”
”Oman triotoiminnan lisäksi on päästy soittamaan ja levyttämään omien
suurten suosikkien ja innoittajien kanssa. Monet asiat ovat käyneet
toteen, sellaiset joista ei osannut aikanaan edes haaveilla tai kuvitella suurimmissa unelmissakaan. Studiosessiot Pirates-legendojen Johnny Spencen ja Mick Greenin kanssa ovat ne kaikkein ainutlaatuisimmat jutut, ja tietenkin keikkailu Johnnyn kanssa”, hehkuttaa laulaja-basisti Teppo ”Teddy Bear” Nättilä, ja jatkaa; ”myös englantilaisesta Dr. Feelgoodista tutut tekijät Pete Gage ja Gypie Mayo ovat levyillämme vierailleet, kuten myös legendaarinen Mungo Jerry ja tietenkin kotimaisen äijärockin mestari Ronski.”

Vuonna 2016 Doctor’s Order tekee vielä muutamia jäähyväiskeikkoja sekä triona että yhdessä Johnny ”The Pirates” Spencen kanssa.

Jäähyväisjulkaisuna Goofin’ Records julkaisee Doctor’s Order with Mick Green-yhteisalbumin ”Cutthroat and Dangerous” upeana 12-tuumaisena vinyylipainoksena. Vuonna 2007 ilmestynyt albumi keräsi kehuja niin meillä kuin muuallakin, oli myyntimenestys, ja on jo pitkään ollut loppuunmyyty. Juhlalevystä otetaan rajoitettu painos, ja se ilmestyy loppukesällä 2016!

Neljä upeaa Goofinin julkaisemaa Doctor’s Order ja Johnny Spence & Doctor’s Order-cd-albumia on edelleen saatavana:
GRCD 6150 Doctor’s Order – Seleccion GRANDE – 10 Aniversario Reserva
GRCD 6155 Johnny Spence & Doctor’s Order – Full Throttle No Brakes
GRCD 6169 Johnny Spence & Doctor’s Order – Hot And Rockin’
GRCD 6183 Johnny Spence & Doctor’s Order – Hot And Rockin’
Myös: MSMCD-15/Suomen Maaseutumusiikki Doctor’s Order – Mean Business)

Lehdistötiedote GOOFIN’ RECORDS TIEDOTTAA

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: