TAIVAS JA MAA SOI SYÖPÄSISKOJEN PUOLESTA UUSI DIGITAALISINKKU ILMESTYY 20.11.2015

The Rack Doll -bändin lauluntekijä ja solisti, muusikko Minna Ora sai syöpädiagnoosin vuonna 2013. Hyvin pian hän purki tuntojaan musiikkiin, ja syntyi kappale Taivas ja maa, joka kertoo naisen syöpämatkasta – kauhusta ja turvattomuudesta, mutta myös omien voimien löytämisestä ja pelon voittamisesta.

Minna Ora kertoo: ”Kävin syöpähoidoissa Turussa sisareni Anne Saarisen kanssa. Melodia oli valmis – osallistuin sillä vuotta aiemmin sävellyskilpailuun Ranskassa, mutta suomalaiset sanat puuttuivat. Ne syntyivät ajaessamme kohti Turkua.”.

Kaiken kukkuraksi, Annekin sai rintasyöpädiagnoosin keväällä 2015. Sisarukset kulkevat nyt rinnakkain – onnellisina ja vahvoina, ei sairauteensa uponneina, vaan vahvasti elämään luottaen.

Samaa positiivisuutta jakaa myös Siskot – syöpäkuntoutujat ry, joka tunnetaan voimauttavista, omatoimisista taideprojekteistaan – nyt myös musiikin saralla.

Yhdessä suurisydämisten vapaaehtoisten sekä alan huippuyritysten kanssa Siskot toteuttivat Minna Oran kanssa Taivas ja maa -kappaleesta musiikkivideon, joka julkistettiin Tampereen Siskopäivillä 2015. https://www.youtube.com/watch?v=lA6QzIiaZl8

Nyt videosta on tehty myös lyrics-versio.  https://www.youtube.com/watch?v=9lL5aavzjvM

Videon toteuttamiseen ovat osallistuneet Minna Ora, Anne Saarinen, Sini Järnström, Tanja Railo, Niina Mattus, Roscoe Lee, Kristiina Nisula, Inka Ruohela, Minna Dahla, Tiina ja Johannes Aaltonen, Kari Ora sekä Petri Majuri. Tuotannon mahdollistivat O.R.A. Music, Angel Films, Yle, Woltti Group, Pioneeri Production, Huiskula, E-studio ja Magnum Live. Kappale julkaistaan digitaalisinglenä 20.11.2015, jonka myyntituotosta 50% Minna lahjoittaa Siskot ry:lle.

Lehdistötiedote

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: