The Milestones: Higher Mountain – Closer Sun (2014)

TheMilestones_HigherMountain-CloserSun

The Milestones on melkein parikymmentä vuotta vanha yhtye, joka olemassa olonsa aikana on tehnyt neljä levyä. Se ei ole paljon se, mutta ehkä se seikka tekeekin tilanteesta niin maukkaan.  Bändi on saanut rauhassa kehittyä sekä musiikillisesti, että soitannollisesti. Yhtyeen jäsenet touhuilivat kymmenisen vuotta kuka missäkin ottaen vaikutteita monesta eri suunnasta.   Pitkän lepotauon jälkeen vuonna 2009 julkaistu Devil in Me oli todella tiukka rock levy ja pyyhki pois edellisen levyn pettymykset ja osoitti The Milestonesin edelleen kuuluvan eturivin bändeihin.  Sen jälkeen tehdyt keikat omalta osaltaan vielä osoittivat The Milestonesin olevan Suomen eturivin rokkibändi ja kiertelipä bändi ulkomaillakin mm. Deep Purplen ja Whitesnaken lämppärinä.

The Milestonesin soitto huokuu kaveruutta, treenikämpän toveruutta, yhdessä tekemisen riemua ja ehdotonta antautumista tekemälleen musiikille. Bändi ei itseään säästele lavalla! Tästä bändistä on turha nostaa ketään erityisesti esille, sillä Olavi, Marko, Tomi, Tommi ja Veli vievät bändiä eteenpäin rinta rinnan.

Turenki Recordsin kautta juuri julkaistu Higher Mountain – Closer Sun kappaleista tuli suurin osa kuultua heidän levynjulkaisukeikallaan Semifinaalissa ja keikka osoitti kappaleiden toimivan vielä(kin) paremmin keikkaolosuhteissa.  Levy on tasainen ja samalla monipuolinen. Useassa kappaleessa on jotain pientä tuttua, joka saa naaman virneeseen.

Levynjulkaisutavasta täytyy myös antaa pitkä plussa, sillä samalla kertaa kauppoihin saatiin cd ja LP-levy, jonka ostajilla on mahdollista ladata levy mp3-muodossa netistä parin erinomaisen bonuskappaleen kera. Tätä, jos mitä sanon yleisön palvelemiseksi!

The Milestonesin neljäs levy jatkaa siitä, minne edellinen Devil in Me jäi – erinomaista rokkia erinomaisella antaumuksella ja rakkaudella soitettuna.

Jari Kaikkonen / CRS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: