THE RAGGED SAINTS – debyyttilevy maailmalle saksalaisin voimin

Helsinkiläinen hard rock bändi The Ragged Saints on solminut sopimuksen debyyttilevynsä ”The Sound Of Breaking Free” julkaisusta saksalaisen Power Prog levy-yhtiön kanssa. Levy julkaistaan Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa 25.10.

”Levyn julkaisemisesta neuvoteltiin useamman levy-yhtiön kanssa. Saksalainen Power Prog oli heti kärkikahinoissa jo pelkästään omistajansa herrasmiesmäisyyden takia. Vielä kun ehdot saatiin kohdilleen kivuttomasti, niin eihän siinä montaa viikkoa tarvinnut miettiä. Helpotti kummasti kun saatiin julkaisija selville, ja loppu peleissä yllättävän helposti. Levyn biisit on onneksi muidenkin kuin oman äidin mielestä niin hyviä, että kiinnostusta oli useammalta taholta ja oli varaa olla valikoiva” kertoo kitaristi Tomi Julkunen. ”Power Prog itse asiassa ensin torppas meidän kun olimme heihin yhteydessä kesäkuun alussa. Pari kuukautta myöhemmin kuitenkin lähettivät meiliä, kyselivät kuulumisia ja tarjosivat sopimusta. Oli kuulemma jäänyt kaivelemaan mieltä eivätkä halunneet päästää meidän levyä livahtamaan näpeistään. Hyvä niin, en valita”.

”Saatiin myös samaan syssyyn itsellemme Rockstone Agency myymään keikkoja virallisesti eli koko paletti vaikuttaa nyt varsin pätevältä. Usko bändin musiikkiin on vahva ja ei ihan tän tyyppistä hard rockia hirveesti tällä haavaa kuule uusilta bändeiltä, vaikka kuulijakunta on salettiin laaja. Meidän musa osuu varmasti niihin, jotka ovat aikanaan Whitesnake ja Def Leppardia kuunnelleet. Ilman niitä trikoita ja mahdottoman komeit a tukkalaitteita toki. Antaa nuorempien hyvä runkosten heebojen hoitaa se puoli”.

Viime keväänä julkistetut promokappaleet on kuunneltavissa yhtyeen nettisivulla:

http://www.theraggedsaints.com/

Kokoonpano:

Laulu: Markku Kuikka

Kitara: Tomi Julku nen

Kitara: Toni Bite

Basso: Jukka Hoffrén

Rummut: Miikki Kunttu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: