Ben Granfeltin väkevä paluu sooloartistina


Los Bastardos Finlandesesissä päätyönään kitaroiva Ben Granfelt julkaisee lokakuun lopussa yhdennentoista (11.) sooloalbuminsa Melodic Relief. Levy sisältää 10 kitarainstrumentaalia, joiden skaala vaihtelee melodisesta tunnelmoinnista aina hillittömän taidokkaaseen kitarailoitteluun.

Levyllä on mukana suomalaisia huippumuusikoita mm. Twist Twist Erkinharju (Los Bastardos Finlandeses) rummut, Miri Miettinen (Erja Lyytinen Band) rummut, Lauri Porra (Stratovarius) basso, Ako Kiiski (Guitar Slingers), Muddy Manninen (Wishbone Ash) kitara sekä nippu ulkomaalaisia vierailijoita, kuten Andy Powell (Wishbone Ash) ja Thomas Blug, jotka saavat aikaan levylle armottoman grooven ja imun.

Granfelt kertoo levyn synnystä: Melodiat ja biisit ovat tärkeempiä kuin soolot on aina ollut mun mielipide. Mutta jos biisi on hyvä, niin sitten siihen voi soittaa hyvän soolon joskus pitkänkin.

Suomessa on aina ollut omaperäisiä ja hyviä kitaristeja, jotka ovat myös arvostettuja maailmalla, eikä Granfelt tee tässä poikkeusta. Muiden töiden lisäksi hän on määrätietoisesti rakentanut uraansa myös kitaristina ja sooloartistina, josta osoituksena on omat soololevyt ja yli 20 muuta levytettyä CD:tä eri kokoonpanojen kanssa. Edellisestä soololevystä tulee kuluneeksi kohta kolme vuotta ja uudella levyllään Granfelt tekee väkevän paluun nimenomaan kitaristina ja säveltäjänä. Levy tarjoileekin tuhdin annoksen kulkevaa melodista kitararockia.

Keikkoja Granfelt yhtyeineen tulee tekemään aina kun muut kiireet sen sallivat. Ohjelmistossa on kappaleita hänen koko soolotuotannosta ja tietenkin muutamia kitaravetoisia rock-klassikkoja.

Teksti tiedotteesta.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: